Rente spaarrekeningen vergelijken

Wij vergelijken dagelijks de rente van alle spaarrekeningen en bieden uitgebreide informatie over spaarrekeningen. De NMa heeft sparenvergelijk.nl onlangs zeer goed beoordeeld op de volledigheid van de voorwaarden die wij vermelden bij de spaarproducten.

Laatste rentecontrole: 21-01-22

Aanbieder Spaarrekening Waardering
NIBC Direct NIBC Direct
Internetsparen
Meer info
Nationale Nederlanden Nationale Nederlanden
Internetsparen
Meer info
MoneYou Sparen MoneYou Sparen
Vrij opneembaar
Meer info

Welke spaarrekeningen vergelijken wij?

Wij hechten veel waarde aan eerlijke en volledige informatie op onze website. Wij vergelijken alle spaarrekeningen die onder een garantieregeling vallen. Het is aan te raden om meerdere spaarrekeningen te openen wanneer uw spaartegoed hoger is dan €100.000 euro.

Spaarrekeningen die onder toezicht staan van de Nederlandsche Bank(DNB) worden beschermd door het depositogarantiestelsel tot €100.000 euro. Een aantal spaarbanken zijn niet aangesloten bij de Nederlandsche Bank. Argenta is een Belgische spaarbank waarbij het spaargeld van particuliere spaarders door de Belgische regeling beschermd is tot een bedrag tot €100.000 euro per persoon. De Bank of Scotland valt onder de Britse garantieregeling. Deze regeling vergoedt een maximaal bedrag van GBP 85.000 (omgerekend ongeveer €100.000 euro) per spaarder.

Spaarders ervaringen

spaarrekeningen

“Wat ik persoonlijk erg prettig vind is een spaarrekening waarbij ik elke maand automatisch een bedrag stort op mijn spaarrekening. Bij Maandsparen van Zwitserleven ontvang ik een hoge spaarrente en ik spaar maandelijks € 100,- zodat ik snel kan sparen voor mijn vakantie naar New York.”