Yapi Kredi

yapikredi sparen

Yapi Kredi is opgericht in 1944. Het is een bank die oorspronkelijk uit Turkije komt, maar tegenwoordig op veel meer verschillende plaatsen in de wereld actief is. Zo is het door de jaren heel de vierde bank van Turkije geworden. Ondanks de grootte is de bank in Nederland over het algemeen wat minder bekend. De bank is vanaf 2001 in Nederland actief en is in 2007 met de Koçbank Nederland gefuseerd om zo meer voet aan te grond te krijgen in ons land. Koç Financial Services is nog wel altijd een groot aandeelhouder in het bedrijf, waardoor de Turkse invloed natuurlijk nog altijd zeer groot is. Via een wat lastige constructie is ook UniCredit betrokken bij dit bedrijf, waardoor het duidelijk moge zijn dat het om een serieuze bank gaat waar een hoop klanten heel tevreden bankieren.

Mogelijkheden

Bij Yapi Kredi is het mogelijk om op verschillende manieren gebruik te maken van de mogelijkheden om een interessante rente te ontvangen. Zo is het allereerst natuurlijk mogelijk om te kiezen voor de spaarrekening waaraan verder geen voorwaarden zijn verbonden. De rente is hierbij niet direct opvallend hoog, maar is over het algemeen zeer netjes. U kunt om die reden dan ook heel goed terecht bij Yapi Kredi wanneer u een spaarrekening wenst waarbij u altijd bij uw geld kunt. Bovendien bent u in staat om zelf te bepalen hoeveel geld u in wilt leggen en heeft u eigenlijk dus te maken met helemaal geen voorwaarden. Het is om die reden heel prettig sparen, al staat daar een rente tegenover die helaas niet meer dan normaal is.

Spaardeposito

Yapi Kredi biedt tevens de mogelijkheid om een spaardeposito te kiezen. Op die manier is het namelijk mogelijk om een rente te ontvangen die een stuk hoger ligt dan bij de reguliere spaarrekening. Uiteraard is het in dat geval wel van belang dat u het geld een bepaalde tijd kunt missen. Over het algemeen wordt een spaardeposito namelijk afgesloten voor een paar maanden tot een aantal jaar. Door met de Yapi Kredi bank af te spreken dat u in de tussentijd geen gebruik zult maken van het geld zijn ze in staat u een aantrekkelijke rente te bieden.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 2 beoordelingen
Laden...