WestlandUtrecht Bank

westlandutrecht sparen

Ondanks dat de WestlandUtrecht bank de laatste jaren met een reclameoffensief bezig is geweest is het een bank die al aan het eind van de negentiende eeuw werd opgericht. De WestlandUtrecht bank is namelijk ontstaan uit een fusie van twee banken die in deze tijd zijn opgericht. In 1985 besloot de ING groep de bank te kopen en werd het hier dus een onderdeel van. De laatste jaren is de WestlandUtrecht bank zich weer wat meer op particuliere klanten gaan richten, waar het eerst vooral ging om de mensen die zakelijk een rekening wilde openen.

Mogelijkheden

De WestlandUtrecht bank houdt ervan om het allemaal zo begrijpelijk mogelijk te maken. Om onder andere die reden is het dan ook niet mogelijk om uit allerlei verschillende rekeningen te kiezen. Bij deze bank kunt u als klant gebruik maken van de mogelijkheid om geld te sparen en gebeurt dit aan de hand van een aantrekkelijke rente. De bank zorgt er op die manier voor dat u als klant in ieder geval precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Aangezien de rente bij de WestlandUtrecht bank altijd behoorlijk aan de hoge kant is kunt u hiermee profiteren van een aantrekkelijk rendement op een kapitaal dat u tijdelijk niet nodig heeft. Het mooie van de WestlandUtrecht bank is daarbij dat u een hoop gewoon zelf kunt regelen. U heeft zo namelijk niet alleen zelf de touwtjes in handen, maar aan de andere kant kan de bank ook nog eens op de kosten besparen zodat ze u meer rente kunnen bieden.

Zakelijk

Aangezien er bij de WestlandUtrecht bank veel met zakelijke klanten gewerkt wordt betekent dit ook dat er voor particulieren vrij strakke procedures bestaan om bijvoorbeeld contact op te nemen. Dit betekent dat de communicatie over het algemeen meer dan uitstekend geregeld is, maar wel dat het er net even anders aan toe gaat dan bij banken die zich alleen maar met particulieren bezig houden.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 2 beoordelingen
Laden...