Triodos Bank

triodos sparen

De Triodos bank is opgericht in 1980 en heeft zich vanaf het begin eigenlijk altijd op sociale en culturele projecten gericht. Op die manier heeft deze bank uit kunnen groeien tot een grote speler in Europa, waarbij het mogelijk is om een groot aantal verschillende producten te gebruiken. Door juist alleen de sociale en culturele projecten te kiezen heeft de bank steeds verder kunnen groeien en zijn er steeds meer landen bijgekomen op de lijst van landen waarin de Triodos bank actief is. Onder andere om die reden kunnen we in Nederland net als in een aantal andere landen in Europa kiezen voor een bank die het beste voor heeft met de sociale, culturele en milieutechnische ontwikkelingen in de wereld.

Mogelijkheden

Bij de Triodos bank is het mogelijk om een aantrekkelijke rente te krijgen door te sparen bij een bank die het beste met de wereld voor heeft. Om die reden is het dan ook een bank die eigenlijk helemaal niet bekend staat om een hoge rente, maar aan de andere kant wel heel populair is bij een grote groep spaarders. Dit heeft er dus deels mee te maken dat de Triodos bank ervoor zorgt dat er goede projecten gesteund worden en er geen geld verdiend wordt door anderen uit te buiten of op een andere manier verkeerd bezig te zijn. Met uw geld in een van de spaarrekeningen van de Triodos bank weet u dus zeker dat u meewerkt aan een betere wereld, waardoor u ook uw eigen steentje bij kunt dragen.

Betrouwbaar

De Triodos bank staat daarnaast bekend om de uitstekende betrouwbaarheid. Het is een bank die open kaart speelt met haar spaarders en andere klanten, zodat zij precies weten wat er speelt. Juist om die reden maakt men over het algemeen ook geen probleem van de rente die misschien niet zo hoog is als bij enkele prijsvechters. De Triodos bank is daarbij een zeer solide bank waar men van op aan kan.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 3 beoordelingen
Laden...