Staalbankiers

staalbankiers sparen

Staalbankiers is een private banker pur sang, waardoor men ervoor zorgt dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het beheer van uw financiële zaken. Men houdt rekening met uw fiscale positie en zorgt er op die manier voor dat de producten zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen. Bovendien houdt men goed rekening met de manier waarop het vermogen kan worden overgedragen aan een volgende generatie. Met name wanneer u een relatief groot vermogen heeft is het van belang om hier goed over na te denken en advies over in te winnen. Op die manier is het mogelijk om de fiscale mogelijkheden optimaal te benutten.

Mogelijkheden

U kunt bij Staalbankiers kiezen voor een aantal verschillende spaarrekeningen. Denk daarbij aan de Staal Spaarrekening, maar ook aan de Staal Solide Spaarrekening die er beschikbaar is. De eerste variant is een pure spaarrekening waarbij er geen sprake is van een minimuminleg. Dat is ook bij de tweede rekening niet het geval, maar de rekening zal stijgen naarmate er meer geld op de rekening wordt gestort. Tenslotte is er het spaardeposito, zoals dat bij Staalbankiers te kiezen is. Uiteraard kunt u daarbij zelf bepalen wat de looptijd van het geheel is, op basis waarvan de rente voor een groot deel afhankelijk is.

200 professionals

Bij Staalbankiers werken er meer dan 200 professionals, die als geen ander op de hoogte zijn van de fiscale mogelijkheden. Met name wanneer u een relatief groot kapitaal tot uw beschikking heeft is het van belang om hier professioneel advies over in te winnen. Daarnaast is men een 100% dochter van Achmea, waardoor u kiest voor een partij die op een heel stabiele manier in elkaar zit. De spaarrekeningen zorgen voor een aantrekkelijk rendement, in combinatie met een grote mate van zekerheid en professionaliteit, zoals u dat van een bancaire instelling mag verwachten.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...