Regio Bank

regiobank sparen

Regio Bank is een onderdeel van de SNS groep, aangezien het valt onder SNS Reaal. De historie van het bedrijf gaat echter erg ver terug. Ooit waren er namelijk de CVB bank en de Regio bank die besloten samen te gaan. De ING groep besloot deze bank op te kopen, maar later heeft de SNS bank deze bank alsnog overgenomen. Om het verschil met de SNS bank duidelijk te maken wordt de Regio Bank tegenwoordig op een aparte wijze aangeduid. De Regio Bank is namelijk een aparte financiële onderneming die zelf de vergunning heeft om dit in Nederland te mogen zijn en daarom dan ook valt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel.

Mogelijkheden

De Regio Bank heeft een aantal verschillende spaarproducten beschikbaar. De rentestanden zijn hierbij over het algemeen aan de hoge kant. Dit betekent dat u een mooi rendement kunt maken door uw kapitaal bij de Regio Bank onder te brengen. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een spaarrekening waarbij u dient te voldoen aan een aantal voorwaarden. Op die manier is het namelijk mogelijk om een rente te krijgen die nog hoger is. Hierbij is het wel van belang dat u van tevoren goed weet aan welke voorwaarden u dient te voldoen, zodat u achteraf in ieder geval niet voor verrassingen komt te staan. De Regio Bank kan u vanwege de grotere zekerheid op deze manier een meer aantrekkelijke rente bieden.

Spaardeposito

Wanneer u de hoogst mogelijke rente wilt ontvangen is het verstandig om te kiezen voor de verschillende spaardeposito’s die er worden aangeboden. Aan de hand hiervan kunt u bij de Regio Bank namelijk een heel aantrekkelijk rendement ontvangen. Hierbij is het wel van belang om ervoor te zorgen dat u het geld de komende tijd niet nodig heeft, aangezien het niet mogelijk is om in de tussentijd geld op te nemen van die spaarrekening.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...