Reaal

reaal sparen

SNS Reaal is een apart onderdeel van de SNS groep. Deze bank is daarom dan ook niet te verwarren met de SNS bank zelf. Wel gaat ook de historie van SNS Reaal een lange tijd terug en komen de beide banken daarin dan ook sterk overeen. Zo ligt de oorsprong van dit onderdeel van de SNS groep in De Centrale en Concordia, twee verzekeraars die eigendom waren van de vakbeweging. Deze twee kwamen samen en heetten vanaf dat moment Reaal. Pas na de fusie met de SNS groep in 1997 werd de naam veranderd in SNS Reaal, zoals we de bank en verzekeraar momenteel kennen.

Mogelijkheden

Uiteraard kennen de meeste mensen SNS Reaal vooral als een verzekeraar. Het bedrijf heeft echter ook een aantal spaarproducten te bieden, die sterk lijken op de producten van de SNS bank zelf. Het verschil is echter dat het aantal producten een stuk kleiner is, waardoor het aan de andere kant wellicht ook overzichtelijker is voor u als klant. Zo kunt u ervoor kiezen om zonder voorwaarden te sparen en op die manier een aantrekkelijke rente te ontvangen. Door wel te sparen met voorwaarden kunt u de rente nog wat hoger op laten lopen, of bijvoorbeeld gemakkelijk toe werken naar een bepaald doel. Zo kunt u met SNS Reaal afspreken dat u iedere maand of iedere twee maanden een bepaald bedrag zal storten, waardoor u eerder bij het gewenste bedrag uit zal komen. Gezien de zekerheid die ook SNS Reaal daarmee heeft krijgt u bovendien een mooie rente, waardoor het kapitaal er zelf ook nog eens voor zal zorgen dat u het doel eerder zult bereiken.

Spaardeposito

De meest hoge rente kunt u echter krijgen met een spaardeposito. Bij SNS Reaal zijn er een aantal mogelijkheden om voor een zeer aantrekkelijke rente te gaan, door uw geld een aantal jaren of maanden vast te zetten. Uiteraard dient u er wel voor te zorgen dat u dit geld tussentijds niet nodig heeft, zodat u het in ieder geval niet zult missen.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...