OHRA

ohra sparen

OHRA is opgericht als een soort prijsvechter en directe onderneming binnen de Delta Lloyd Groep. Om die reden is het bedrijf dan ook een volwaardig onderdeel van deze groep en kan het altijd terugvallen op een flinke schat aan ervaring. Door de jaren heen heeft OHRA zich steeds beter weten te profileren als een prijsvechter die aan de andere kant wel de kwaliteit van een goed spaarproduct of een goede verzekering kan bieden. Over het algemeen kennen de meeste mensen OHRA namelijk van de mogelijkheid om er verzekeringen af te sluiten. Al sinds het begin is het echter ook mogelijk om er voor de verschillende spaarproducten te kiezen.

Mogelijkheden

De spaarproducten bij OHRA bieden over het algemeen een aantrekkelijke rente. Het is daarbij mogelijk om uit een groot aantal verschillende producten te kiezen, zodat u eigenlijk altijd een spaarrekening zult vinden die goed aansluit bij uw wensen. Hierbij is het echter wel van belang om er goed rekening mee te houden dat eigenlijk iedere rekening bij OHRA verbonden is aan een aantal voorwaarden. Alleen wanneer u hieraan voldoet zult u de hoge rente krijgen die er genoemd wordt. Over het algemeen levert dit totaal geen problemen op, maar het is wel van belang dat u hier goed van op de hoogte bent. Zo kunt u optimaal van de spaarproducten van OHRA profiteren en bijvoorbeeld een aantrekkelijke rente ontvangen over het kapitaal dat u daar heeft staan.

Lijfrente

OHRA heeft bijvoorbeeld een hele collectie spaarproducten op basis van een lijfrente. U kunt op die manier op een heel aantrekkelijke manier sparen en daarbij een mooi rendement behalen. Uiteraard is het wel van belang dat u voldoende op de hoogte bent van de mogelijkheden op dit gebied. Bij OHRA kunt u via het internet en de telefoon om hulp vragen, maar het is over het algemeen veel slimmer om u voor te laten lichten door bijvoorbeeld een andere partij. U kunt dan uiteindelijk altijd nog voor de spaarproducten van OHRA kiezen, wanneer u daar bijvoorbeeld een hogere rente krijgt.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 1 beoordelingen
Laden...