Nibc Direct

nibc sparen

NIBC Direct is een bank die in Nederland is opgericht. De bank is al sinds 1945 actief en heeft zich sindsdien eigenlijk vooral op de zakelijke markt gericht. Deze bank is als het ware uit noodzaak ontstaan, aangezien het land na de Tweede Wereldoorlog opgebouwd diende te worden. De overheid heeft er destijds voor gekozen om deze bank op te richten. In 1971 werd de naam van de bank tijdelijk veranderd in Nationale Investeringsbank. Toen de pensioenfondsen ABP en PGGM de bank later overnamen werd de naam veranderd in NIB Capital N.V. en is ook de link naar NIBC Direct natuurlijk direct duidelijk. Uiteindelijk is de naam onder andere na een nieuwe verkoop in 2005 veranderd in de huidige naam; NIBC Bank N.V.

Mogelijkheden

Er zijn bij NIBC Direct een aantal verschillende spaarproducten beschikbaar die verschillende renteniveaus te bieden hebben. Zo is het mogelijk om een spaarrekening zonder verdere beperkende voorwaarden te kiezen, maar zult u hier over het algemeen niet direct rijk van worden. NIBC Direct is aan de andere kant wel een bank die eigenlijk heel nette rentes te bieden heeft en om die reden dan ook heel interessant is voor mensen die zonder veel risico te lopen toch een aardig rendement willen maken. Zo is NIBC Direct een bank die de verschillende spaarproducten met een heel aardige rente in de markt zet. Dit komt onder andere door het feit dat de bank wat minder bekend is bij het grote publiek en dus wat nodig heeft om klanten over de streep te trekken wanneer het gaat om de verschillende spaarproducten. Als klant kunt u hier bij NIBC Direct natuurlijk gemakkelijk van profiteren. Wanneer u bovendien kunt voldoen aan de voorwaarden zal een spaarrekening met beperkende voorwaarden nog veel meer rente op kunnen leveren.

Spaardeposito

NIBC Direct heeft daarnaast een groot aantal spaardeposito’s beschikbaar. Op die manier is het mogelijk om uw geld voor een bepaalde tijd vast te zetten. Tijdens die periode kunt u geen gebruik maken van uw geld, maar kunt u aan de andere kant wel profiteren van een aantrekkelijke rente. Zo is het mogelijk om bij NIBC Direct een rente te krijgen die vele malen hoge ligt dan bij andere banken en zelfs de eigen rente op de spaarrekening zonder beperkende voorwaarden.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...