MoneYou

moneyou sparen

MoneYou is een onderdeel van de ABN AMRO bank. Het is als het ware een bemiddelaar voor spaarproducten, maar ook voor krediet- en verzekeringsproducten. Het bedrijf is in 2001 opgericht en staat ook daadwerkelijk geregistreerd als een bedrijf dat hoort bij de ABN AMRO bank. Sindsdien is er nog altijd geen gebruik gemaakt van een eigen kantoor, aangezien MoneYou er vooral is om de producten van de ABN AMRO bank online meer mogelijkheden te geven.

Mogelijkheden

Het mooie van de spaarproducten bij MoneYou is dat deze allemaal online beschikbaar zijn. Op die manier is de aanbieder van de spaarproducten namelijk in staat om de kosten zeer laag te houden. MoneYou heeft zoals gezegd geen eigen kantoor en het is daarnaast natuurlijk ook niet nodig om een hoop kosten te maken om klanten te ontvangen. Zo is het mogelijk om de verschillende spaarrekeningen heel voordelig aan te bieden en kunnen klanten daar gemakkelijk van profiteren. U kunt er op die manier bijvoorbeeld vanuit gaat dat u een hoge rente zult krijgen, zonder dat het nodig is om aan allerlei voorwaarden te voldoen. Aan de andere kant zult u bij MoneYou natuurlijk minder service ontvangen, waardoor u vooral veel zelf dient te regelen wanneer u de spaarproducten bij deze aanbieders opent. Het is bovendien mogelijk om bij MoneYou te kiezen voor verschillende producten. Zo kunt u zelf kiezen of u het spaargeld bijvoorbeeld vrij op wilt kunnen nemen, of dat u er genoegen mee neemt om dit op een regelmatige basis te moeten doen. Daarbij heeft u de mogelijkheid om zowel een particuliere of een zakelijke rekening af te sluiten, zodat een zeer grote groep klanten terecht kan bij MoneYou. Gezien het feit dat het gaat om een onderdeel van de ABN AMRO bank weet u in ieder geval zeker dat u bij een heel betrouwbare tussenpersoon zit en uw geld dus veilig is.

Gouden Spaarvarken

Ieder jaar wordt het Gouden Spaarvarken uitgereikt. Deze prijs werd in 2010 aan MoneYou uitgereikt vanwege de beste spaarrekening zonder beperkende voorwaarden. Het blijkt dat de spaarders namelijk het meest last hebben van de beperkende voorwaarden waar ze vaak pas achteraf achter komen. Aangezien dit bij MoneYou doorgaans niet het geval is kreeg de aanbieder van de spaarproducten deze prijs en heeft dit ervoor gezorgd dat veel meer mensen de weg naar de aanbieder van spaarproducten nu weten te vinden.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 3 beoordelingen
Laden...