KNAB

knab sparen

KNAB heeft het woord ‘bank’ omgedraaid en probeert er op diverse manieren voor te zorgen dat u op een heel nieuwe manier kunt bankieren. Men betaalt bijvoorbeeld rente op uw betaalrekening, zorgt ervoor dat u niet meer onnodig rood komt te staan en biedt u de mogelijkheid om mee te praten over de manier waarop de bank zaken doet. De grootbanken in Nederland werken bijna allemaal op dezelfde manier, waardoor het volgens de oprichters tijd werd om een nieuw initiatief te starten. Wat dat betreft probeert KNAB het allemaal net even wat anders aan te pakken, om u als klant een nieuwe mogelijkheid te bieden.

Mogelijkheden

U betaalt bij KNAB altijd een vast bedrag van €15 per maand. Voor dat bedrag krijgt u een compleet pakket aan producten, waarmee u de mogelijkheid heeft om optimaal te bankieren. Men gaat voor u op zoek naar een ideaal pakket aan producten, op basis van uw specifieke wensen en situatie. Men kijkt niet langer naar de eigen voorkeuren, maar zorgt ervoor dat u uiteindelijk zo goed mogelijk af bent. Wat dat betreft draait KNAB het proces opnieuw om, aangezien het er bij veel anderen banken wel eens op lijkt dat men het eigen belang vooral hoog in het vaandel heeft staan.

Slimmer bankieren

Bij KNAB heeft u de mogelijkheid om slimmer te bankieren. Dat komt onder andere door het feit dat er alerts aanwezig zijn, die ervoor zorgen dat u niet langer onnodig rood komt te staan. Uw saldo wordt automatisch aangevuld wanneer er op uw spaarrekening nog wel geld staat, waardoor u geen debetrente hoeft te betalen. Daarnaast kunt u meespreken over de manier waarop men zaken doet, waardoor er daadwerkelijk sprake is van co-creatie. KNAB doet het wat dat betreft net even wat anders dan veel andere banken, waardoor u er op een unieke manier kunt gaan bankieren.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 7 beoordelingen
Laden...