Keytrade Bank

keytradebank sparen

De Keytrade Bank beschikt over diverse spaarrekeningen. U kunt kiezen voor een AZUR of een High Fidelity spaarrekening, in combinatie met een zichtrekening bij de bank. De bank staat bekend om een permanent hoge rentevoet, die in ieder geval is opgebouwd uit basisrente en een aanvullend deel. Dit tweede deel is alleen beschikbaar tot een bedrag van €1 miljoen. Boven dat bedrag wordt alleen de basisrente uitgekeerd, waardoor er sprake is van een opbouw. Aangezien verreweg de meeste consumenten geen miljoen euro tot hun beschikking hebben zal dit over het algemeen geen probleem zijn.

Mogelijkheden

De verschillende mogelijkheden bij de Keytrade Bank bestaan uit een zichtrekening (betaalrekening), een spaarrekening (AZUR of High Fidelity) of een termijnrekening. Die laatste variant biedt u de mogelijkheid om uw geld voor een langere tijd weg te zetten, waarbij u een meer interessante rente krijgt. De rente is hier over het algemeen wat hoger, aangezien uw geld een langere tijd vast komt te staan en u er dus een tijd lang niet bij komt. Wanneer u het geld de komende tijd niet nodig heeft kunt u er bij de Keytrade Bank voor kiezen om langere tijd te sparen en op die manier een meer aantrekkelijk rendement te maken.

Geld ontvangen per verrichting

De zichtrekening van de Keytrade Bank zit op een unieke manier in elkaar, aangezien men u betaalt per verrichting. Iedere keer dat u geld opneemt of u besluit een overboeking te doen zal er een bedrag van €0,05 worden bijgeschreven. Bovendien is de zichtrekening volledig gratis, waardoor het mogelijk is om geld te verdienen door gebruik te maken van de bankrekening van deze aanbieder. Men is van mening dat u de verrichtingen levert, waardoor u daar niet voor hoeft te betalen, maar u daar aan de andere kant juist een bedrag voor zal ontvangen.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...