ING Bank

ing sparen

De ING bank is een Nederlandse bank die met name sinds 2000 heel sterk gegroeid is. De bank zelf is pas in 1991 ontstaan, maar voor dat moment bestonden de beide partijen die door middel van een fusie voor dit bestaan zorgden al een tijdje. Om die reden heeft de ING bank dan ook meer dan voldoende ervaring binnen zowel de spaarrekeningen als de verschillende andere financiële producten die er worden aangeboden. Zo is het bij deze bank mogelijk om te kiezen voor verzekeringen, maar kunt u er ook een hypotheek afsluiten. Sinds de ING bank naar Amerika is gegaan en daar verschillende bedrijven heeft gekocht is het ontzettend groot geworden en is het ook internationaal meer dan op de kaart gezet.

Mogelijkheden

De ING bank is een van de grootste spaarbanken van de wereld en het is om die reden dan ook mogelijk om een groot aantal verschillende spaarproducten te kiezen. Zo kunt u zelf een keuze maken uit de verschillende rekeningen en daarmee een rekening kiezen die goed aan zal sluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. De rente is hierbij over het algemeen niet erg hoog bij de ING bank. Dit komt onder andere door het feit dat het gaat om een zeer solide bank, waarbij u er vanuit kunt gaan dat ze niets vreemds met uw spaargeld zal gebeuren. Uiteraard is het aan de andere kant wel mogelijk om een hogere rente te krijgen, maar dan zal u bijvoorbeeld aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Op die manier is het mogelijk om wat flexibiliteit in te leveren en daarvoor een hogere spaarrente terug te krijgen, zodat u wat meer rente over uw kapitaal zult ontvangen.

Spaardeposito’s

Uiteraard is het bij een van de grootste spaarbanken ter wereld ook mogelijk om voor een spaardeposito te kiezen. Op die manier plaatst u uw geld voor een vaste periode bij de ING bank, zodat zij zeker weten dat ze een bepaald kapitaal van u mogen bewaren. In ruil hiervoor ontvangt u een hoger rentepercentage, dat kan oplopen tot het dubbele van de normale rentevergoeding.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...