GarantiBank

garanti sparen

De GarantiBank bestaat sinds 1946 en is daarmee een behoorlijk oude bank. Het hoofdkantoor staat in Istanbul, Turkije. Dit is dan ook het land waar de bank oorspronkelijk vandaan komt. De bank is echter voor een groot deel in handen van een Spaanse bank, waardoor er onder andere toe is besloten om ook in Nederland actief te worden. In totaal is de bank uitgegroeid tot de tweede bank van Turkije en heeft men op die manier kunnen zorgen voor een klantenbestand waarin zich 5 miljoen mensen bevinden. De meeste klanten zijn van Turkse afkomst, maar in Nederland heeft de GarantiBank gewoon alle vergunningen en is het daarmee een volwaardige, Nederlandse bank.

Mogelijkheden

Wat betreft het aantal spaarrekeningen wordt er bij de GarantiBank alles aan gedaan om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Zo zijn er altijd maar een paar verschillende producten beschikbaar en weet u als klant dus altijd direct wat de verschillende mogelijkheden zijn. Dit past overigens heel goed bij de rest van de manieren waarop de bank opereert. De GarantiBank is namelijk een heel open bank, waarbij het mogelijk is om zelf te ontdekken wat er allemaal mogelijk is, zonder dat hier geheimzinnig of lastig over wordt gedaan.

Spaardeposito’s

De GarantiBank staat bekend om het grote aantal spaardeposito’s dat er wordt aangeboden. Op die manier is het mogelijk om tot een zeer hoge rente te krijgen, waardoor uw spaargeld een stuk sneller op zal lopen. Het is natuurlijk wel van belang om hiervoor alleen geld te gebruiken dat u niet direct nodig heeft. Bij de GarantiBank staat het geld, net als bij andere banken, namelijk vast aan de hand van een spaardeposito, waardoor u er tijdens een vooraf bepaalde periode niet bij kunt, zonder dat dit consequenties met betrekking tot de rente met zich mee zal brengen.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...