Deltalloyd Bank

deltaloyd sparen

Delta Lloyd is voortgekomen uit een groot aantal verschillende partijen. Gaandeweg hebben er nog een aantal fusies plaatsgevonden, waardoor uiteindelijk het bedrijf is ontstaan zoals we dat tegenwoordig kennen. Al deze fusies en veranderingen hebben er echter voor gezorgd dat de historie van het bedrijf teruggaat tot in 1807. In dat jaar werd de Hollandsche Sociëteit van levensverzekeringen opgericht, iets dat aan de wieg stond van het huidige Delta Lloyd. Het bedrijf zoals we dat nu kennen is eigenlijk pas aan het eind van de jaren ’60 van de vorige eeuw ontstaan. Desalniettemin is het daarmee een bedrijf dat een ruime ervaring kent, waardoor Delta Lloyd heel goed weet hoe de spaarrekeningen beheerd dienen te worden.

Mogelijkheden

Aangezien Delta Lloyd natuurlijk ook bekend staat om de verzekeringen is het een bedrijf dat de mogelijkheid biedt om op een aantal verschillende manieren te sparen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een reguliere spaarrekening of een bedrijfsrekening en valt er op die manier een mooi kapitaal apart te zetten. De rente hierop is niet zeer hoog, maar is aan de andere kant vaak hoger dan bij een aantal andere aanbieders van spaarrekeningen. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een van de spaardeposito’s die er door Delta Lloyd worden aangeboden. Op die manier is het mogelijk om het geld voor een voor vastgestelde termijn vast te zetten, zodat het rentepercentage aan de andere kant snel op zal lopen. Het is zo mogelijk om gemakkelijk meer rente te ontvangen over het spaargeld dat u bij Delta Lloyd onderbrengt.

Lijfrente

De manier van sparen bij Delta Lloyd die het meest de maken heeft met het verzekeren is natuurlijk het sparen door middel van een lijfrente. Op dit gebied biedt de verzekeraar en aanbieder van spaarrekeningen verschillende soorten rekeningen, waardoor iedereen hier een rekening kan openen die aan zal sluiten bij zijn of haar persoonlijke wensen. Zo is het mogelijk om aan aantrekkelijke rente te ontvangen over het gespaarde kapitaal. Uiteraard is dit kapitaal bij Delta Lloyd zeer veilig, aangezien het een aanbieder van spaarproducten en verzekeraar is die al lange tijd bestaat en heel goed weet hoe het werkt in die wereld.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...