De Hypotheker

hypotheker sparen

De Hypotheker is natuurlijk vooral bekend van de hypotheken die er worden verstrekt. Het bedrijf is in 1985 gestart onder de naam ‘Hypover’. Het bedrijf was destijds de eerste waar men terecht kon voor een onafhankelijk advies over een hypotheek. Hier bleek in Nederland een grote behoefte aan, waardoor er al snel een grote klantenkring en steeds meer bekendheid werd opgebouwd. Het bedrijf groeide verder uit en werd op die manier landelijk een instituut voor een onafhankelijk hypotheekadvies. In totaal zijn er momenteel 170 vestigingen in Nederland, waarmee de hypotheekwinkel een zeer goede dekking door het hele land weet te bieden.

Sparen

Uiteraard richt de Hypotheker zich nog altijd op de hypotheken en is het men daarmee graag van dienst. Zo kan er bij de Hypotheker om een persoonlijk advies gevraagd worden, maar is het aan de andere kant ook mogelijk om ervoor te kiezen zelf een test te doen. Zo is het mogelijk om zelf te berekenen hoeveel er maximaal geleend kan worden. In dat geval kan men zelf een aantal gegevens invullen en op die manier uiteindelijk een bedrag uitrekenen. Het gaat hier om een indicatie, maar deze zit over het algemeen akelig dichtbij het werkelijke bedrag dat men kan lenen.

Beleggen

Daarnaast is de Hypotheker thuis is alles wat te maken heeft met sparen, beleggen en de fiscus. Zo is het mogelijk om bij de Hypotheker een gesprek aan te vragen en financieel advies in te winnen, maar staat ook de website vol met interessante informatie. Het is dus lang niet altijd meer nodig om in gesprek te gaan met de adviseur, aangezien er ook op het internet een hoop te vinden is. Zo kan men zichzelf vaak helpen met lastige vragen en wordt het snel duidelijk hoe een bepaalde manier van sparen, beleggen of financieren in elkaar zit.

Financieel advies

De Hypotheker is al met al uitgegroeid tot een instituut op het gebied van hypotheken en andere financiële producten. Naast alle informatie die er online beschikbaar is kan men natuurlijk ook nog altijd kiezen voor een persoonlijk gesprek of een telefonisch contact. Zo is het mogelijk om uitgebreid geadviseerd te worden over de mogelijkheden of de eventuele problemen die er zouden kunnen ontstaan. Op het financiële gebied zal alles zo goed geregeld zijn, waardoor men in ieder geval niet onverwacht te maken krijgt met moeilijkheden en het hoofd financieel gezien uitstekend boven wat zal kunnen houden.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...