Credit Europe Bank

centraalbeheer sparen

De Credit Europe Bank is ooit opgericht als de Finansbank Holland. Dit gebeurde in 1994 en het heeft vervolgens tot 2007 geduurd voordat de nieuwe naam werd aangenomen. Dit gebeurde vanwege het feit dat de bank verkocht werd als onderdeel van een grotere transactie. Vervolgens werd besloten dat de bank verder zou kunnen als een eigen bank onder de naam Credit Europe Bank. Het is daarmee nog altijd een Nederlandse bank en valt dan ook onder die wetgeving. Over het algemeen zijn er niet veel mensen die deze bank kennen, aangezien de bank zich vooral richt op financiële producten in het zakelijke leven. Er zijn echter ook een aantal spaarproducten beschikbaar voor particuliere klanten, waardoor het mogelijk is om hier een spaarrekening te openen.

Mogelijkheden

Er bestaan verschillende mogelijkheden wanneer u wilt gaan sparen bij de Credit Europe Bank. Zo is het mogelijk om een Top Interest spaarrekening te openen, al is de rente hierop relatief gezien nooit echt aan de hoge kant. Ditzelfde geldt voor de ondernemersrekening die door de Credit Europe Bank wordt aangeboden. Gezien de zakelijke focus is deze rekening uiteraard wel een stuk populairder bij de bank.

Spaardeposito’s

Daarnaast biedt de Credit Europe Bank de mogelijkheid om te kiezen voor een spaardeposito. Op die manier is het mogelijk om een bepaald kapitaal voor een vooraf vastgestelde periode vast te zetten. Tijdens die periode kunt u niet bij het geld. In ruil voor deze lagere flexibiliteit krijgt u een hogere rente, waardoor het kapitaal sneller op zal lopen. De Credit Europe Bank biedt op deze manier de mogelijkheid om het geld voor een bepaalde periode vast te zetten. U kunt hierbij kiezen uit een periode die varieert tussen een paar maanden of misschien wel 10 jaar. Op die manier kun u voor een relatief hoge rente kiezen en op die manier gegarandeerd een mooi rendement maken de komende jaren. De bank valt daarbij gewoon onder het Nederlandse depositogarantiestelsel, waardoor de overheid tot een ton garant zal staan in het geval van financiële problemen voor de Nederlandse bank.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...