BLG Wonen

blg wonen sparen

BLG Wonen is van oorsprong geen grootbank zoals de meeste mensen die kennen. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat het goed mogelijk is om er een bankrekening te openen. U kunt daarbij kiezen uit een aantal verschillende spaarrekeningen, waar men u graag een advies over uitbrengt. Dat past bovendien binnen de manier van werken die men bij BLG Wonen graag toepast. Aangezien men zich van oorsprong richt op het wonen probeert men u zo goed mogelijk te adviseren, of het nu gaat om een spaarrekening of een hypotheek.

Mogelijkheden

U heeft bij BLG Wonen diverse mogelijkheden met betrekking tot een spaarrekening. U kunt een Basis Spaarrekening openen, maar u kunt daarnaast ook kiezen voor een Groeirente Spaarrekening. Die laatste biedt u de mogelijkheid om tegen een meer aantrekkelijke rente te sparen, wanneer u ervoor kiest om langer klant te blijven. Ten derde kunt u kiezen voor een vaste spaarrekening, die de meeste mensen ook wel kennen als een spaardeposito. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor een looptijd van 1 tot 10 jaar, waarbij de spaarrente vooral afhankelijk is van de looptijd die u kiest.

Banksparen bij BLG WonenM

Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot banksparen bij BLG Wonen. Dat is vooral interessant wanneer u vermogen op wenst te bouwen voor later. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een Aanvullend Inkomen Spaarrekening te kiezen, of aan de andere kant een Aanvullend Inkomen Uitkeringsrekening af te sluiten. Verder zijn er een Aanvullend Pensioen Spaarrekening en een Aanvullend Pensioen Uitkeringsrekening beschikbaar, waardoor u een aantal verschillende mogelijkheden heeft. De adviseurs van BLG Wonen kunnen u op een uitstekende manier adviseren over de verschillende vormen van sparen, op basis van uw persoonlijke situatie.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...