ASR Bank

asrnederland sparen

De geschiedenis van ASR gaat terug tot in 1720, waardoor de ASR Bank terug kan kijken op een enorme historie. Sinds 3 oktober 2008 is de Nederlandse Staat 100% aandeelhouder van ASR Nederland, waardoor ook de bank hier onder valt. Het gaat om een tijdelijk eigendom, maar dat neemt niet weg dat men de producten op een heel veilige manier aan kan bieden. Men staat bij ASR vooral bekend om de verzekeringen die er kunnen worden afgesloten, maar de financiële instelling is op tal van fronten actief, waaronder binnen de markt voor spaarrekeningen.

Sparen bij ASR Bank

Het sparen bij ASR Bank kan aan de hand van een spaarrekening, die online toegankelijk is. U heeft de mogelijkheid om te sparen via een automatische incasso, waardoor u ervoor zorgt dat er iedere maand een mooi bedrag overgemaakt zal worden. Bovendien kunt u telefonisch geld overboeken en heeft u de mogelijkheid om een spaardeposito te openen. U kunt er op die manier voor kiezen om een bepaald bedrag vast te zetten. Over het geld dat vast staat ontvangt u een wat hogere rente, dan op de reguliere spaarrekening zoals u die bij de ASR Bank kunt openen.

Veiligheid van ASR Bank

De ASR Bank zorgt ervoor dat u op een heel veilige manier vermogen op kunt bouwen. Men heeft een Nederlandse bankvergunning, waardoor uw spaargeld tot €100.000 in ieder geval is beschermd, op basis van het depositogarantiestelsel. Daarnaast staat de instelling bekend als heel stabiel, net als de rest van ASR Nederland. Dat betekent dat u de spaarrekening op een heel vertrouwde manier kunt openen en u er vanuit kunt gaan dat uw geld veilig staat. U kunt uw geld dagelijks vrij opnemen, waardoor u de mogelijkheid heeft het in te zetten wanneer u het nodig heeft, onafhankelijk van het moment.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...