ASN Bank

asnbank sparen

De ASN bank is een volledig Nederlandse bank die is opgericht in 1960. De bank is tegenwoordig een onderdeel van SNS Reaal, maar opereert nog wel altijd op een zeer zelfstandige manier. Het is daarmee nog altijd een bank die u als een aparte onderneming kunt zien, waardoor het interessant is om naar de verschillende mogelijkheden te kijken. De ASN bank heeft zich door de jaren heen op verschillende manieren in verband weten te brengen met goede doelen en een betere wereld, waardoor de bank een bepaalde doelgroep aan heeft weten te trekken.

Mogelijkheden

Het is bij de ASN bank mogelijk om uit een aantal verschillende spaarproducten te kiezen. Aangezien de afkorting ASN staat voor Algemene Spaarbank Nederland weet men hier over het algemeen heel goed hoe een spaarrekening eruit dient te zien en kan men dus gemakkelijk profiteren van deze ervaring. Zo zorgt de ASN bank er bijvoorbeeld altijd voor dat het mogelijk is om een reguliere spaarrekening af te sluiten, waarbij u heel gemakkelijk een bepaald kapitaal weg kunt zetten om daarmee een aantrekkelijke rente te ontvangen. Daarnaast is het mogelijk om als kind een ASN jeugdsparen rekening te openen. Hiermee valt er meer rente te ontvangen, waardoor het vooral voor kinderen heel aantrekkelijk is om bij deze bank te gaan sparen. Bovendien is het mogelijk om te kiezen voor een aantal verschillende spaardeposito’s, zodat de rente een stuk hoger zal zijn over het geld dat u toch niet direct nodig zult hebben.

Missie

ASN bank is een speciale bank, aangezien er vooral veel aandacht wordt geschonken aan de duurzaamheid van de wereld. Dit betekent bijvoorbeeld dat er vooral voor wordt gezorgd dat de bank aandacht geeft aan goede doelen, maar ook investeert in fondsen die ervoor kunnen zorgen dat de mens een betere leefomgeving zal krijgen en het milieu zoveel mogelijk gespaard wordt. Zo kunt u bij de ASN bank niet alleen sparen voor een aantrekkelijk kapitaal, maar draagt u daarbij ook uw eigen steentje bij aan een betere wereld.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren Nog geen beoordelingen
Laden...