Argenta

Argenta komt, zonder dat veel mensen dit weten, uit België. De bank is daarnaast ook in de rest van de Benelux actief en tevens in Duitsland. Het is daarmee een bank die al sinds 1956 zorgt voor de mogelijkheid om geld te sparen in het noordwesten van Europa. In België is de bank uitgegroeid tot een van de grootste banken van het land en ook in Nederland weet de bank aardig aan de weg te timmeren. Dit komt onder andere door het feit dat de bank in Nederland een volwaardige spaarbank is geworden en dat er dus ook deelgenomen wordt aan het Nederlandse depositogarantiestelsel. Zo weet u in ieder geval zeker dat uw spaargeld tot maximaal €100.000 zeer veilig is wanneer u het bij deze bank onderbrengt.

Mogelijkheden

Argenta bied een aantal verschillende spaarrekeningen, waardoor u er zelf voor kunt kiezen hoe u wilt sparen. Zo kunt u ervoor kiezen om dit zonder voorwaarden te doen door middel van een internetspaarrekening en kunt u uw geld op die manier heel eenvoudig zelf gaan beheren. Door in te loggen op de website van Argenta kunt u direct zien hoeveel geld u op uw spaarrekening beschikbaar heeft en kunt u eventueel geld overboeken. Het is als jongere daarnaast mogelijk om een speciale spaarrekening voor jongeren te openen en op die manier zelf extra rente te ontvangen. Op die manier is het vooral op jonge leeftijd interessant om voor Argenta te kiezen.

Deposito’s

Bovendien kunt u bij Argenta kiezen voor een aantal verschillende deposito’s. Deze zijn vooral interessant voor mensen die een bepaald spaarkapitaal beschikbaar hebben, maar dit de komende jaren toch niet nodig zullen hebben. Ze kunnen er dan namelijk voor kiezen om een bepaald bedrag vast te zetten en daarmee een hogere rente te krijgen. Zo zal het spaargeld een stuk meer opleveren en kan men tegen de tijd dat het geld weer vrijkomt profiteren van het aantrekkelijke rendement dat er gemaakt is.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 1 beoordelingen
Laden...