Anadolubank

anadulo sparen

De Anadolubank is om meerdere redenen een zeer jonge onderneming. Zo is het allereerst een bank die pas sinds 2008 actief is in Nederland. Op dat moment heeft de bank een officiële vergunning gekregen en werd het dus mogelijk om in Nederland spaarrekeningen aan te gaan bieden. Het bedrijf is echter een onderdeel van de Anadolubank A.S., die opereert vanuit Istanbul. Ook deze bank is echter nog helemaal niet zo oud, aangezien deze in 1997 is opgericht. Het moederbedrijf van deze bank, de Habas Group, is echter wel een stuk ouder. De historie van deze onderneming gaat namelijk terug naar 1956. Om die reden valt de bank te zien als een moderne onderneming, die wel degelijk terug kan vallen op een hoop ervaring.

Mogelijkheden

Het is bij de Anadolubank mogelijk om op een aantal verschillende manieren te sparen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om door middel van een reguliere spaarrekening te sparen, maar is het aan de andere kant ook mogelijk om voor de verschillende depositorekeningen te kiezen. Waar een spaarrekening een hoop flexibiliteit te bieden heeft, gaat het bij de deposito’s juist om de rente die een stuk hoger ligt. Door het geld een bepaalde tijd vast te zetten valt er namelijk meer rente te ontvangen bij de Anadolubank. Dit is op zich geen unieke mogelijkheid, maar het is wel prettig dat het bij deze bank mogelijk is om zowel een spaarrekening als de deposito’s aan te houden, zodat u altijd te maken zult hebben met dezelfde contactpersonen en goed weet waar u aan toe bent.

Directe rente

Een unieke mogelijkheid van de Anadolubank is om ervoor te kiezen de rente gewoon elke dag bij te laten schrijven. Bij een normale spaarrekening is het namelijk de bedoeling dat u het hele jaar wacht, om op het eind de rente te ontvangen. Bij de Anadolubank is dit echter niet nodig, aangezien u ervoor kunt kiezen om de rente gewoon iedere dag bij te laten schrijven. Zo heeft u hier direct de beschikking over en hoeft u er geen jaar op te wachten. Aan de andere kant is de rente in dit geval wel iets lager dan bij een reguliere spaarrekening.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 7 beoordelingen
Laden...