Alex

alex sparen

Alex is een bank die op het internet begonnen is. Het is een volledig Nederlandse onderneming die vanaf het begin eigenlijk al vecht tegen de grote banken in Nederland. De bank is begonnen als een onderneming die het voor mensen met een klein kapitaal mogelijk maakte om te profiteren van de mogelijkheden op de beurs. De bank is daarbij in 1999 opgericht, waardoor het een relatief jonge onderneming is, die aan de andere kant wel al een hoop ervaring heeft opgedaan. Het sparen bij de bank is pas een aantal jaren later mogelijk geworden, vanaf het moment dat Alex ook daadwerkelijk successen begon te boeken.

Mogelijkheden

Sparen is bij Alex eigenlijk heel erg eenvoudig. Dit komt onder andere door het feit dat Alex een heel eenvoudige rekening beschikbaar heeft, waarbij u niet snel vragen zult hebben. U kunt gebruik maken van een spaarrekening en krijgt daar een mooie rente over. Op die manier zal uw spaargeld gestaag in waarde toenemen en kunt u na een bepaalde tijd profiteren van een aantrekkelijke rente. Uiteraard krijgt u bij Alex daarbij niet te maken met allerlei vervelende voorwaarden, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van de bank. Alex is daarmee een zeer veilige bank die door middel van een hoop transparantie zorgt voor een spaarrekening die u gemakkelijk zult begrijpen en waar u dus ook handig van kunt profiteren.

Beleggen

De spaarrekeningen en beleggingsmogelijkheden worden bij Alex heel netjes uit elkaar gehouden. Dit betekent dat u niet in de problemen zult komen wanneer het op de beurs even wat minder gaat. U kunt uw spaartegoed bij Alex altijd gewoon bereiken en de bank valt daarnaast onder het Nederlandse depositogarantiestelsel. Dit betekent dat u tot maximaal €100.000 van de Nederlandse staat zult ontvangen wanneer Alex niet langer aan de verplichting kan voldoen. Met een veilige bank als Alex zal dit echter niet snel gebeuren, waardoor u op een zeer veilige manier kunt sparen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om bij Alex te gaan beleggen en op die manier als het ware te profiteren van de producten waarmee deze bank ooit groot is geworden. Deze zijn heel eenvoudig van aard, waardoor het prettig beleggen is.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 2 beoordelingen
Laden...