AEGON Bank

aegon sparen

De AEGON bank is ontstaan in 1983 en is daarmee een relatief jonge bank. De bank is ontstaan uit twee andere bedrijven, te weten AGO en Ennia. De naam van de bank is daarmee een combinatie van de beide bedrijfsnamen, maar heeft daarnaast ook nog een diepere betekenis. Zo komt de naam Aegon bijvoorbeeld al voor in het herdersgedicht van Bucolica van Vergilius en staat het daarnaast voor een degelijke, keurige en solide uitstraling, als zijnde een chique, Griekse naam.

Mogelijkheden

De AEGON bank kent een groot aantal verschillende producten, waardoor het mogelijk is om optimaal te profiteren van de mogelijkheid tot sparen. De verschillende spaarrekeningen maken het namelijk mogelijk om op een manier te sparen die u aan zal spreken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een E-rekening en op die manier online geld te sparen, maar u kunt er aan de andere kant ook voor kiezen om bijvoorbeeld een deposito aan te gaan en op die manier geld vast te zetten. Over het algemeen levert dit een veel hogere rente op, waardoor u geld dat u tijdelijk toch niet nodig heeft op een aantrekkelijke manier meer waard kunt laten worden. Het mooie van de AEGON bank is daarbij dat ze heel open en eerlijk zijn over de mogelijkheden, zodat u uitstekend weet waar u aan toe bent en geen last heeft van ingewikkelde financiële producten die eigenlijk niemand begrijpt.

Innovatie

de AEGON bank is daarbij een bank die heel duidelijk bezig is met innovatie. Zo is de bank bijvoorbeeld al een lange tijd actief op Twitter en worden daar de actuele rentes doorgegeven. Zo bent u als klant direct op de hoogte van een eventuele wijziging en komt ook daardoor de transparantie en eerlijkheid van een bank als de AEGON bank natuurlijk weer goed naar boven.

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren 2 beoordelingen
Laden...